IT'S MY LIFE

De zesdes lezen als volgende boek een (auto)biografie. Ik kreeg al enkele mails met veel vraagtekens. Daarom hier een lijstje van beroemdheden met een (auto)biografie:

Je ziet, we kunnen het lijstje eindeloos maken. Vraag jezelf gewoon af welke persoonlijkheid jou interesseert en ga na of er een biografie over bestaat. Waarom kies je geen beroemdheid die aansluit bij je geïntegreerde proef! Heb jij nog tips? En neen, van Dimitri Verhulst bestaat nog geen biografie. Alhoewel...

17 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ga de biografie over Ronaldo lezen, ik heb hem lang geleden gelezen en hopelijk vind ik hem thuis nog in mijn kamer ergens.

Marlon, 6info

Anoniem zei

Ik heb gekozen voor de biografie van Jim Morrison. Ik vind de muziek van The Doors zeer goed en Morrison zelf vind ik een heel interessant persoon. Ik vond het jammer dat we tijdens de GWP Parijs niet naar Père Lachaise konden gaan, het kerkhof waar Morrison begraven ligt. Ik heb al een film gezien over zijn leven, met Val Kilmer in de hoofdrol. Ik ben benieuwd om nu zijn biografie te lezen!
Annelies 6STW

albi zei

David Beckham is voor zes maand aan a.c milan uitgeleend . dit jaar gaat seria a erg sterk worden, hopelijk met inter aan de top..

Anoniem zei

Ik ga de biografie van Lance armstrong lezen omdat ik het zo mooi vind hoe hij nog gepresteerd heeft na zijn operaties...
Jana Raman 6wts

Anoniem zei

Ik heb al eens het boek van Sven Nys gelezen. Dat vond ik persoonlijk wel eens interessant om te lezen. Grotendeels was dit leuk om te lezen omdat ik hier ook in geïnteresseerd ben. Je moet dus zeker iets kiezen dat je leuk vindt. Ik heb nu het boek 'Nacht' van Elie Wiesel geleend uit de bibliotheek omdat ik het fragment in de klas mij wel aansprak! Maar of ik dit boek ook ga nemen als mijn boek voor Nederlands weet ik nog niet. Ik ga er nog eens over nadenken.
Natalie Bollaerts (6STW)

Anoniem zei

IK ben beginnen lezen in de biografie van Filip Meirhaege maar vond het zo degoutant dat ik gestopt ben met lezen. Iemand die openlijk toegeeft hoe en voor welke wedstrijd hij doping neemt het niet verdient om "topsporter" genoemd te worden Ik vind dat zo iemand nooit meer mag fietsen op topniveau!

Peter Denteneer 6wts tria

Anoniem zei

Ik heb ook de biografie van Tom boonen en Rutger Beke gelezen en vond dit wel zeer goed. Het is zeer goed geschreven zodat je in de huid kunt kruipen van de personage, zo weet je ook wat deze mensen allemaal meemaken!

Peter Denteneer
6wts tria

Anoniem zei

Ik zal kiezen voor de biografie van Rutger Beke, Benny Vansteelant of misschien wel van een vrouwelijke triatlete. Het moeten niet altijd mannen zijn!

Sofie Hooghe 6 TTopTria

stef zei

ik ga de biografie lezen over Sven Nijs,omdat ik wel geinteresseerd ben in het veldrijden en ik wel opkijk naar de prestaties van Sven Nijs.

Anoniem zei

IK heb gekozen voor de biografie van Iker Casillas Fernández. Geboren op 20 mei 1981 in Móstoles ( Spanje ).
Hij is op de eerste plaats een van de meest gerespecteerde doelmannen in de wereld en mijn grote voorbeeld.
Ik kijk er naar uit om alles over hem te weten te komen.

T.S.

Anoniem zei

ik ga een (auto)biografie lezen over een basketter. ik weet nog niet zeker welk boek ik ga nemen. maar zeker over een basketter

Anoniem zei

Ik heb ooit eens een biografie gelezen over Michael Jordan omdat hij een van de geweldigste athleten ooit was.En ik heb ook de biografie gelezen over Haile Selassie omdat ik hem een van de belangrijkste persoonen uit de geschiedenis vind.

Anoniem zei

De kans is bestaande dat ik voor het Boek van Erik Wijmeersch ga gaan. De titel is "De puntjes op de ij".
Erik Wijmeersch was een zeer gerenomeerd Belgisch spurter in de jaren '90.
Hij verteld in zijn boek over zijn carriere maar ook over zijn dopinggebruik waar hij zelf geen weet van had.
Het thema doping is een belangrijke troef om voor dit boek te kiezen omdat het thema van mijn GIP namelijk doping is. Ik hoop hier dan ook informatie uit te halen waar ik ook iets aan heb voor mijn GIP.

Mike Vdb 6 losp c

Anoniem zei

Ik ga een biografie over Marc Herremans lezen.Niet omdat het met mijn eindwerk ofzo te maken heeft,want ik doe over golfsurfen,maar ik vind dat Marc veel doorzettingsvermogen heeft en hij is ondanks zijn handicap altijd door blijven zetten.

Siemon Meynaerts 6lospb

Anoniem zei

Ik weet nog niet goed over wat ik mijn biografie ga lezen,maar omdat ikzelf basket speel denk ik dat het over een basketspeler zal gaan vb. Jordan (Peeters Diede 6lospB)
xxx

Anoniem zei

Ik ga eens zoeken naar de biografie van Ronaldinho omdat ik hem een geweldige voetballer vind! Zijn karakter vind ik eveneens geweldig, iets dat uitstaat in de wereld van de "showbizz".

Michael Vermeulen, 6 Info B

Sam zei

Ik ben eigenlijk nog aan het zoeken, maar mijn oog is toch al op 2 mensen gevallen. Walt Disney, de wereld beroemde man die Micky Mouse poten om op te staan gaf en een geweldig interessant leven achter de rug heeft gehad. Mijn andere keuze zou Ray Charles zijn. Zijn muziek is onwaarschijnlijk goed, en als je er dan nog eens bijneemt dat hij blind is is dat amper te geloven.

Nu weet ik niet of deze twee een biografie hebben, dus toch maar eens langsgaan in de Slegte of in de standaard boekhandel.

Nu ik erover nadenk. Miles Davis, een Jazz legende lijkt me ook wel wat...

Zoals ze zeggen: "like a kid in a candy store!"