REMIX

Godverdomse dagen is een pessimistisch boek, zeggen velen. Ook op de achterflap lees je: 'Prettig is anders.' Het is de 'inventaris van een ondersoort, het curriculum van een smeerlapperij.' Kruip achter je mengpaneel en remix een zwartgallige passage van ten minste acht zinnen in een leuk, triest, anderstalig, kinderachtig, plechtig... fragment. Vermeld de pagina waar het oorspronkelijke stukje tekst stond en vertel ons vooral hoe je deze remix zou noemen.

1 opmerking:

Anoniem zei

jonas 6 losp c

In zijn halvelings kokende kop schuilt, behalve hier en dat wat snot, een 650 kubieke centimeter metende drek: hersenen, de beveelheren van het neuken en het vreten. 650 kubieke centimeter pure levensvreugd, dat volume zou, jawel, zelfs nog wa groter mogen worden. Gaat dat?

->
In zijn hersenpan zit een massa met een volume van 650 kubieke centiemeter, ook wel hersenen genaamd. Deze hersenen zijn het regelcentrum van het lichaam die vroeger alleen nog maar dienden voor het regelen van de intieme lichamelijke activiteiten tussen twee mensen, en het denken aan voedingstoffen.
650 kubieke centimeter pure levensvreugd. Maar in de toekomst zal dit volume nog toenemen.