BANKSY

Hey! Die rotstekeningen deden me denken aan Banksy. Deze tekening zal laten zien waarom. Ik heb zijn site erbij gezet omdat hij zeer grappige werken maakt. Zeker eens gaan kijken! Catoo Leys (6stw)

Hey, Catoo! Wij zijn ook fan van Banksy. Deze zogezegd prehistorische rotstekening smokkelde de geniale graffitikunstenaar binnen in het prestigieuze British Museum en hing ze aan de muur. Het duurde een tijdje voor iemand opmerkte dat dit niet echt thuishoort in de afdeling 'prehistorie'!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

http://blogs.laweekly.com/lurker/2008/02/05/banksy-caveman.jpg

Op deze link vind je nog een werk van banksy waarvan ik dacht dat het misschien ook wel bij het boek paste.
Je kan het natuurlijk langs twee kanten bekijken, was de mens toen eigenlijk zo dom nog niet als we denken (zie boek) of is de mensheid de dag van vandaag eigenlijk een neanderthaler die geen moeite doet om de grijze massa in z'n kop te gebruiken? (moderne mens=fastfood op de afbeelding)
Misschien wordt dit nog verklaart als ik verder lees in het boek, dus tot dan blijft het raden voor mij. Ciao
Lucas Peeters (6losp b)

Anoniem zei

banksy is echt ongelooflijk met zijn graffitikunsten!
echt zeer mooi!

Liese Palmaerts LOSPa

Unknown zei

Ik moet eerlijk toegeven, ik kende Banksy niet. Maar ik ben eens op z'n site gaan kijken en hij heeft inderdaad indrukwekkende en toffe dingen gemaakt. Vooral de tekeningen op de muren buitenshuis vind ik zeer leuk, zoals die van The Simpsons bijvoorbeeld. Dergelijke muurtekeningen vrolijken het straatbeeld toch wat op. Ik zou het leuk vinden moest er in Leuven ook ergens zoiets te zien zijn!

Annelies 6STW

Anoniem zei

Ongelooflijk mooi! Ik ben een keertje gaan kijken op internet en naar afbeeldingen. Echt prachtig wat deze man kan. Echt mooi. Dat noem ik eens kunst! Zou inderdaad wel mooi zijn als er zoiets in Leuven te zien zou zijn. Echt wel eens de moeite om op te zoeken.

Sofie Verhaegen 6WTS