GODVERDOMSE FOTO'S (3)


Als de zon schijnt, leest Sophie Verhaegen uit 6Topsport Voetbal haar boek nog het liefst in het park.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Op welke plaatsen je toch allemaal kunt genieten van een boek...
Veel plezier met je boek sofie...
Jana Raman

Robin V. zei

Moest ik dit boek in het park lezen zou ik veel te vlug afgeleid zijn door de meest domme dingen die er in het park zijn. Respect als je dit boek kan begrijpen zonder hoofdpijn te hebben! =)

Robin V.
5losp a

Anoniem zei

Een boek in een park lezen, geen probleem...maar niet nu hoor! Het is veel te koud daarvoor! Liever binnen dan, voor de stoof.

Jim Goossens 5LOSPa

Anoniem zei

Ja in het park is wel een ideaal plaatsje om een boek te lezen. Ik zou dan wel een ander boek dan dit nemen want dit boek lees je niet zonder hevig te moeten nadenken.
Toch nog veel plezier met je boek.
Maarten Schürmann 6AWTS

Anoniem zei

ik zou wel kunnen genieten van een boek in het park, tuin, op het bed of ergens mar niet dat boek van Verhulst dat is echt niet voor mij bestemd.

Anoniem zei

Ik lees het boek nog liefst in de trein. Thuis kan ik dan weer andere dingen doen en dan heb ik ook nog iets te doen op de trein.

P.C.

Anoniem zei

Wanneer ik een boek in het park zou lezen zou ik meteen afgeleid zijn door de vogels die boven mijn hoofd fladderen, of de kindjes die aan het ravotten zijn.
Ik kan nog het best een boek lezen wanneer ik gewoon thuis in mijn sofa lig.
Van zo'n moment kan ik wel genieten maar dan liever met een iets makkelijker boek dan godverdomse dagen. Na 10 bladzijdes gelezen te hebben vraag ik mezelf al af wat ik net gelezen heb, want het is een boek waarvan ik elke zin driemaal moet lezen.

Mike Vdb 6 Losp c

Anoniem zei

Volgens mij is Sophie in slaap aan het vallen :). Wat me niet echt zou verwonderen.

En het is inderdaad veel te koud in het park deze dagen :D

ken
Ginis 6stw

Anoniem zei

In het park een boek lezen,lijkt me wel een goede plaats om in de zomer een boek te lezen,maar nu is het herfst en kan je beter een boek binnen in je zetel lezen.Ik zal nooit buiten in het park een boek lezen,omdat ik altijd in de avond een boek lees.Overdag doe ik liever andere dingen dan een boek lezen.Ik kan beter in de avond in mijn bed een boek lezen.Overdag zou ik constant afgeleid worden.



Siemon Meynaerts 6lospb