MY SPACE

Marlon uit 6Info leest dagelijks Godverdomse dagen in de bus? Heb jij een plek waar je het liefst leest? En waarom is nu net die plek voor jou zo aantrekkelijk? Durf je ook een foto te laten nemen terwijl je op die plaats Godverdomse dagen leest? Stuur hem naar dit adres.

20 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik lees altijd net voor ik ga slapen een paar bladzijden van het boek.
Lekker warm onder mijn donsdeken.
Alles wat ik dan lees herbeleef ik dan in mijn droompje! :P

liese Palmaerts 5LOSPa

Anoniem zei

Ik lees graag buiten op een terrasje. In de winter is dit moeilijk :) gelukkig voor mij lees ik dus ook graag in bed net voor ik ga slapen. Als het boek interessant genoeg is maakt het niet uit waar je bent, zolang je maar kan lezen.
catoo (6stw)

Anoniem zei

Ik lees het meest wanneer het me het best uitkomt en ik niets anders te doen heb, meestal is dit op de bus of in de auto of gewoon thuis in de zetel

Sam Vandenboer 6EE

Anoniem zei

Dat zijn allemaal mooie plaatsen waar jullie het liefst jullie boek lezen! Wel, ik denk dat ik mij wel een speciaal geval mag noemen, want ik lees namelijk graag in de zetel voor de tv. Maar natuurlijk lees ik dan wel verder in mijn bed.

Anoniem zei

Ik lees het boek meestal in de studie, omdat ik dan het meeste tijd heb. Maar waar ik met volle aandacht kan lezen is in mijn bed. Daar ben je zo ontspannen.

Sofie Hooghe 6TTopTria

Sam zei

Mijn favoriete lees plek is en blijft in de zetel naast de houtkachel. Er gaat niets boven in een knusse zetel zitten naast het warme vuur onder een lekker dekentje met dikke wollen sokken aan =] hmmmm.
Ik heb mezelf wel al 1 keer op mijn tuinmuur gevonden. Het was een warme dag en ik wou het laatste beetje zon toch nog te pakken krijgen. Waar beter dan op een 4 meter hoge muur!?

Sam-met-de-hoed Geussens 6infoA

Anoniem zei

Ik lees elke avond in mijn bed vlak voor ik ga slapen. Niet alleen met dit boek van Nederlands maar altijd. In de loop van de dag lees ik meestal in de veranda bij mij thuis in de zetel, lekker gezellig als de zon schijnt! Ook lees ik vaak in de auto als het een lange rit is! En als ik mijn boek meeheb en toevallig studie heb, lees ik het daar ook!

Natalie Bollaerts (6 STW)

Anoniem zei

Ik lees het boek ook enkel als ik tijd heb, ik ben niet echt een lezer dus maak er niet snel tijd voor vrij. Maar als ik dan toch de kans heb om wat te lezen is dit meestal in de zetel. In mijn bed lees ik nooit want dan val ik direct in slaap.

Robin Valgaerts 6loc

Anoniem zei

ik lees dit boek vooral als ik op het wc zit. omdat ik er anders geen tijd voor heb en omdat ik het eigelijk echt een kak boek vind. dus ligt het daar wel op zijn plaats! en er een heel hoofdstuk auit gewijdt is aan het uitvinden van het wc is weer een andere rede dat ik het daar lees.
carl neubourg

Anoniem zei

Ik lees het boek soms in de studie, maar daar ben ik nogal rap afgeleid. Hierdoor verlies ik snel het verhaal van het boek. Als ik thuis ben lees ik het boek het liefst op het toilet. Dit is echt mijn favoriete plek om te lezen. Hier kan ik echt mijn volle concentratie aan het boek schenken. In het begin heb ik nogal wat moeite om mijn volle zin op het boek te zetten, maar eens ik even bezig ben met lezen ben ik wel voor een paar uren vertrokken.

Niels Vansina 6 LOSPc

Anoniem zei

Een boek lezen doe ik het liefst op een rustig plaatsje in de natuur. Zo heb ik mijn twee lieveligsplaatsen.
Als eerste heb ik bij mij in het dorp een grote berg met een oude eik en eronder een bankje. Op een warme zomeravond is het gewoon super om daar rustig midden in de natuur een goed boek te lezen.

Als tweede plaats heb ik de duinen aan de zee. Hier verkies ik dan weer een herfstdag of een lente dag voor. Niet veel volk en genieten van een boek met op de achtergrond het geluid van de zee. Doordat mijn tante aan de zee woont kan ik regelmatig is naar het strand trekken. AL moet hier de wind wel een beetje mee zitten. te veel wind is ook niet goed.

Wanneer ik niet naar een van deze plaatsen kan gaan is de zetel of het bed ook steeds een goede aanrader. Wanneer de openhaart brandt en mijn mama warme chocomel maakt kan ik hier ook wel van genieten.

Anoniem zei

Een boek lees ik meestal vlak voor het slapen gaan. Het is mijn manier om me te ontspannen voor ik ga slapen. Ik verkies wel eerder een aangenamer boek om te lezen. 'Godverdomse dagen' kan me niet echt boeien, ik word er niet tot aangetrokken.
Een andere plaats waar ik redelijk veel lees is in de auto, als ik voor de volleybal op een verre verplaatsing moet gaan...
Een paar jaar geleden las ik soms een boek in een boom, maar dat gaat nu niet meer. De boom waar ik in ging lezen is namelijk gekapt.

Karen Sente 6 LoSp C

ben zei

Ik vond het niet zo een interessant boek dus heb ik het mij zo leuk mogelijk gemaakt. Rustig thuis in de zetel voor de tv. Om de week een aantal pagina's lezen

Benjamin Van Rietvelde, 5LO A

Anoniem zei

Ik lees het boek meestal als ik op de bus zit, als ik ergens moet wachten of als ik studie hebt. Wanneer ik maar tijd heb. Op een terras in de zon is dat ook wel leuk.
Maar in de winter is het veel fijner onder je donsdeken in je warm bedje.

Astris Brans 6EE

Anoniem zei

Tja, ik ben Marlon dus ik lees het op de bus, zoals het al in het inleidingstekstje staat.

Ik lees het ook in de studie, in mijn bed, wanneer ik dus tijd en niks te doen heb. :P


Marlon, 6INFO

Anoniem zei

Ik lees meestal als ik in bed lig net voor ik ga slapen. Ook lees ik als ik gewoon in de zetel zit en er niks op televisie is.
Robin De Coster 5LOSPa

stef zei

ik lees meestal wanneer ik op mijn bed lig,maar als het nu buiten goed weer is(wat niet veel voorkomt)dan lees ik wel buiten aan de vijver.
stef lospA

Anoniem zei

Als ik niet verplicht ben een boek te lezen en dus geen opdracht gekregen heb dan lees ik eigenlijk nooit boeken. Als ik dan toch een opdracht gekregen heb dan begin ik meestal pas te lezen enkele dagen voor ik mijn werk moet inleveren en dan valt het wel voor dat ik bijna een hele dag aan het lezen ben. Wat ik wel graag lees zijn tijdschriften. Die lees ik dan in mijn bed voor ik ga slapen. Dat is het enige moment dat ik mijzelf aan het lezen krijg.

Mike Meuwis 6LOSPb

Anoniem zei

Ik lees vooral 's avonds en 's nachts in mijn bed. Als het echt een goed boek is lees ik gewoon aan een stuk door totdat het uit is. Ik ben nog nooit in slaap gevallen terwijl ik een boek aan het lezen ben, gewoon omdat ik niet kan slapen als ik met iets anders bezig ben. Zelfs niet in de klas, dat is nooit echt slapen


Kristof

Anoniem zei

Ik lees graag in de zetel naast de chauffage of ook in bed net voor ik ga slapen.
Het probleem dat ik dan meestal heb is dat ik in slaap val met men boek nog in de hand.

En bij dit boek was dat zeker het geval.

Ken Ginis
6stw